ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΧΡΩΜΑΤΟΣ

ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΧΡΩΜΑΤΟΣ

MΕΒΡΑΝΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Με την εφαρμογή μεγάλων πάνελ πλήρως αφαιρούμενου βινυλίου, δίνουμε στο αυτοκίνητό σας μια εντελώς νέα εμφάνιση, διατηρώντας παράλληλα το παλιό. Σε αντίθεση με τις εργασίες ψεκασμού, ένα βινύλιο μπορεί να αφαιρεθεί γρήγορα και εύκολα, ώστε να μπορείτε να επιστρέψετε στο αρχικό χρώμα.
Με τις μεμβράνες αλλαγής χρώματος το εργοστασιακό χρώμα του οχήματος δε φθείρεται, αντίθετα διατηρείται και προστατεύεται από γρατζουνιές και ανά πάσα στιγμή μπορείτε να αφαιρέσετε τη μεβάνη χωρίς πρόβλημα και χωρίς υπολείμματα. Oι μεμβράνες έχουν αντιχαρακτική επίστρωση και ιδιαίτερη αντοχή σε θερμοκρασίες και υπεριώδη ακτινοβολία.
Η Wrap & Signs έχει μια τεράστια επιλογή από μερικά από τα καλύτερα βινύλια παγκοσμίως. Από τα κανονικά χρώματα μέχρι τα εξειδικευμένα χρώματα όπως το χρώμιο.
Αυτό το υψηλής ποιότητας προϊόν εξασφαλίζει την ίδια την εμφάνιση και την δομή επιφάνειας όπως ένα κανονικό χρώμα βαφής και η ίδια η μεμβράνη προστατεύει το χρώμα του αυτοκινήτου σας από τις πέτρες, τις εκδορές και τις καιρικές συνθήκες για να διατηρήσει τη μελλοντική αξία μεταπώλησης του αυτοκινήτου σας.

WRAPPING MOTO (ΜΕΒΡΑΝΕΣ MOTO)
Γιατί να χρωματίσετεε την μηχανή σας όταν μπορείτε να την τυλίξετε με βινύλιο. Οι αυτοκόλλητες μεβράνες για τις μοτοσυκλέτες είναι κατασκευασμένα ειδικά για εξωτερική περιτύλιξη και ιδανικά για να δώσουν στην μοτοσικλέτα , στο μοτοποδήλατο ή ακόμα και στο ποδήλατο σας ένα απότελεσμα πολυτελείας. Αυτά τα κιτ μηχανών περιτύλιξης έρχονται σε διαφορετικά μεγέθη για σκούτερ / μοτοποδήλατα, ATV Quads, ποδήλατα Dirt / Enduro, Sportsbikes και Tourers.
Τα κυριότερα οφέλη της μεβράνης είναι τα εξής:
1) Μια μοναδική δυνατότητα αλλαγής της εμφάνισης της μηχανής ή του ποδηλάτου σας.
2) Μια πολύ χαμηλότερη τιμή σε σύγκριση με τη συμβατική ζωγραφική.
3) Ο χρόνος που χρειάζεται για να κάνετε το περιτύλιγμα είναι πολύ μικρότερος από τον χρόνο για τις εργασίες βαφής.
4) Διατηρώντας την τιμή μεταπώλησης του ποδηλάτου σας και προστατεύοντας τα μέρη του σώματος από υπερβολική χρήση.
5) Δεν απαιτείται ειδική επεξεργασία. Υψηλής ποιότητας βινύλιο το οποίο πλένεται μόνο μία φορά την εβδομάδα.
6) Ατελείωτες επιλογές για την προσαρμογή της μηχανής ή του ποδηλάτου σας. Το βινύλιο έχει περισσότερες δυνατότητες από μία συμβατική βαφή.
Εκτός από τον σκελετό της μηχανής , μπορείτε επίσης να καλύψετε το κράνος σας με μια ταινία περιτύλιξης. Αυτό θα βοηθήσει στη δημιουργία μιας εικόνας all-in-one και θα υπογραμμίσει το προσωπικό στυλ και εμφάνιση σας.