καλωσηρθατε!

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ;

Στην Wrap & Signs είμαστε υπερήφανοι για το γεγονός ότι εμπιστευόμαστε μόνο έναν συνδυασμό των καλύτερων υλικών και των πιο ικανών επαγγελματιών, με πολλά χρόνια εμπειρίας,  για να πραγματοποιήσουν την υπηρεσία που επιλέξατε.

Προσφέρουμε μια σειρά από ειδικές υπηρεσίες όπως ολική κάλυψη οχημάτων (wrapping), προσαρμοσμένες κατασκευές (custom wrapping services) ,  μετατροπές οχημάτων όσο αφορά την εξωτερική όψη του οχήματος,  δερμάτινο εσωτερικό και πολλά άλλα ..

Με πολλά  χρόνια εμπειρίας στον χώρο,  μεταξύ της ομάδας Wrap & Signs, δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για να εμπιστευτείτε το όχημά σας για οποιαδήποτε ειδική υπηρεσία. 

Η ομάδα Wrap & Signs  προσφέρει μια ολόκληρη σειρά από ειδικές υπηρεσίες οχημάτων, προσφέρουμε περιτυλίγματα  βινυλίου οχημάτων, προστασία χρώματος με την ειδική μεμβράνη προστασίας,  αποχρώσεις παραθύρων, φαναριών,  πλήρεις δερμάτινες μεταμορφώσεις,  παντα με τα καλύτερα brands της αγοράς .

Η ομάδα σχεδιασμού μας μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε το project που επιθυμείτε για το όχημα σας, ενώ το πλήρως εκπαιδευμένο προσωπικό μας θα ολοκληρώσει την εργασία με τα υψηλότερα δυνατά πρότυπα.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για ραντεβού επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail, facebook, instagram ή καλέστε στο 2310-944905

wslogo
PWF
INOZETEK
Partner 9
Partner 8
Partner 7
Partner 6
Partner 5
Partner 4
Partner 3