ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ WRAPPING

Η ιδέα της τοποθέτησης αυτοκόλλητων ετικετών βινυλίου σε ένα όχημα υπήρξε για περισσότερο από ό, τι νομίζουν οι περισσότεροι. Οι διαφημίσεις στις πλευρές των λεωφορείων, οι αριθμοί σε ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο και ο αριθμός τηλεφώνου στο τοπικό σκούτερ πίτσας είναι από καιρό προσωρινά “κολλημένοι” και όχι από τη πιο μόνιμη λύση της βαφής. Η έννοια του είναι τώρα γνωστό ως «περιτύλιγμα» ενός αυτοκινήτου, προέρχεται αρχικά από χώρες της Ευρώπης, όπου η μεταπώληση ενός τελικού ταξί ζωγραφισμένου στο νόμιμα απαιτούμενο χρώμα (που μερικές φορές περιλάμβανε μια φρικτή ελαφριά απόχρωση του μπεζ) ήταν δύσκολο, το λιγότερο. Πρόσφατα ο κόσμος χτυπήθηκε με τις απεριόριστες δυνατότητες περιτύλιξης. Οι προόδους τόσο στην τεχνολογία συγκόλλησης όσο και στην τεχνολογία των υλικών ήταν τεράστιες μόνο τα τελευταία χρόνια μόνο, τόσο πολύ στο σημείο ότι η συσκευασία είναι τώρα μια βιομηχανία πολλών εκατομμυρίων δολαρίων. Γιατί λοιπόν, ρωτάς; Τι έχει τραβήξει ακόμη και τους πλούσιους στον κόσμο να περιτυλίξουν τα πιο πολύτιμα οχήματα τους; Εδώ είναι οι τρεις κορυφαίοι λόγοι για τους οποίους οι άνθρωποι επιλέγουν να επικαλύψουν το όχημα τους .

Εξατομίκευση

Φυσικά, ο νούμερο ένα λόγος για οποιονδήποτε ενθουσιώδη ιδιοκτήτη αυτοκινήτου είναι να τροποποιήσει οπτικά το αυτοκίνητο και να βάλει το σήμα του σε αυτό, αναγνωρίσιμο και προσωπικό. Τα περιτυλίγματα βινυλίου είναι η προφανής επιλογή όταν αποφασίζετε να αλλάξετε την εμφάνιση ενός οχήματος, καθώς είναι πολύ πιο εύκολο να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα και οι επιλογές είναι σχεδόν άπειρες. Ένα βινύλιο wrap είναι ένας πιο οικονομικός και εξυπνότερος τρόπος για να επιτύχετε ένα εξατομικευμένο εξωτερικό  καθ ‘όλη τη διάρκεια του χρόνου, κοστίζοντας μέχρι το ένα έκτο του κόστους μιας υπερβολικής δουλειάς. Τα περιτυλίγματα από βινύλιο μπορούν να χαρακτηριστούν, ματ, γυαλιστερό, γυαλισμένο, χρώμιο, ανθρακονήματα / kevlar και ακόμη και φινίρισμα χαμαιλέοντα, κάνοντας κάποιες πολύ εξατομικευμένες επιλογές. 

Προστασία

Ο καθένας γνωρίζει ότι το εξωτερικό του αυτοκινήτου βρίσκεται σε συνεχόμενη έκθεση σε άσχημες καιρικές και όχι μόνο συνθήκες, η μεβράνη λειτουργεί ως προστατευτικό για το χρώμα του αυτοκινήτου τους. Το Vinyl αναδιπλώνει ομαλά σε όλες τις δύσκολες επιφάνειες , με αποτέλεσμα να δημιουργεί ένα στρώμα προστασίας από τα κακόβουλα στοιχεία. Τα περιτύλιγματα είναι τώρα αρκετά δυνατά ώστε να αντισταθούν ακόμη και σε μεγαλύτερες πέτρες, από το σπάσιμο του χρώματος . Βασικό στοιχείο ειναι η διατήρηση της επιφάνειας του ήδη υπάρχοντος χρώματος.

Μεταθέσιμος

Σίγουρα, σας αρέσει το θέμα του στρατού στο τυλιγμένο σας Audi και αυτό σίγουρα φαίνεται φοβερό, αλλά πόσο θα το προτιμούν οι αγοραστές όταν είστε έτοιμοι να προχωρήσετε στο επόμενο αυτοκίνητο σας;  Η πραγματική αριστεία στην περιτύλιξη έρχεται όταν έρθει η ώρα να πουλήσετε το αυτοκίνητό σας, ή όταν αισθανθείτε έτοιμος για μία αλλαγή!  Τα περιτυλίγματα βινυλίου είναι απολύτως ασφαλή για τη βαφή του αυτοκινήτου σας, δεν προκαλούν σβήσιμο ή ξεφλούδισμα του αρχικού χρώματος , όταν αφαιρεθεί από επαγγελματία. Η περιτύλιξη προσφέρει ευέλικτες επιλογές για τους λάτρεις των αυτοκινήτων που επιθυμούν να προσαρμόσουν και να προστατεύσουν το αυτοκίνητό τους.